HITNO OGLAŠAVANJE PRODUKCIJE: Nastao opšti HAOS! Kažnjen rekordan broj učesnika “Elite”

Današnji porodični sastanak u “Eliti” obeležilo je nekoliko skandala, zbog čega se Veliki šef hitno oglasio i kaznio učesnike ovog rijalitija. Njima je stiglo pismo, koje je pročitao ovonedeljni vođa Samir Ramović.

Kao što je do sada već poznato, ni najmanji propust se neće tolerisati, jer ove sezone je nulta tolerancija na bilo kakav vid kršenja pravila.

Foto: Srbija Danas
Foto: Srbija Danas

– Draga Elito, do sada je već uveliko trebalo da naučite čemu služe porodični sastanci i kako trebaju da izgledaju. Današnji sastanak je ličio na sve sem na sastanak na kom svako treba da iznese mišljenje o svemu što mu smeta, o svim postupcima drugih učesnika koji mu se ne dopadaju, koji su ga povredili ili razočarali. Porodični sastanci služe da bi raščistili sve neraščišćene odnose i situacije, a ne da bi pričali o temama koje nisu za televiziju ili gorući problemi o čemu uopšte treba diskutovati. Ukoliko pojedinci misle da je zabavno i duhovito,moramo ćemo da ih razočaramo jer aspolutno nije.

– Gledajući vas dvadeset četiri sata dnevno vidimo šta pričate, šta vas nervria, šta vam smeta, ali većinu tih situacija danas niko nije pomenuo. Ne znamo da li to znači da oni koji najviše ogovaraju van stola nemaju hrabrosti da to kažu oči u oči učesnicima čije im se ponašanje ne dopada ili je nešto drugo u pitanju. Sve u svemu kako je danas porodični sastanak izgledao kao jedna skalamerija, a bio je daleko od onoga kako treba da izgleda porodični sastanak doneli smo odluku da svi budete kažnjeni smanjenjem budžeta po 1.000 dinara za sledeću nedelju. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Be the first to comment

Leave a Reply