ISPLIVALI DETALJI MILJANINOG RAZGOVORA SA PSIHIJATROM – šokantne činjenice: “Čista korist, manipulacija”

Miljana Kulić razgovarala je sa Slađom Lazić kraj bazena u dvorištu Bele kuće. One su se tokom priče dotakle Lazara Čolića Zole, a Kulićeva je otvorila dušu o detaljima iz njihve ljubave veze koje Slađa do sad nije znala. 

Miljana joj je otkrila da je Zoli davala novac, kad joj je govorio da mu neki ljudi prete i da se radilo o jako velikim količinama, zbog čega je na kraju njena majka, Marija Kulić, izgubila poverenje u nju i počela da sakriva novac po kući. 

– Ti jesi njih kupovala parama da ih zadržiš, ali nisi bila srećna – rekla je Slađa, a onda je Miljana dodala:

– On kaže da su pretili da će da odu Bosi na vrata, ja pitam koliko i dam 5.700 evra…Kaže mi čovek da će da dođe čovek da mu dam 6.000 evra, ja dam. Onda, daj za ovo, daj za ono, razumeš?! I kako majka da ne sakrije pare?! Kad bi došao, možda bih se sprdala i družila tu sa njim, zezala – pričala je Kulićeva.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ali tvoja blizina i njegova, ne možeš da budeš bliska sa njim. Isto si uradila i prošle godine i onda si raskinula s Nenadom preko TV-a – rekla je Slađa.

– Neću da dozvolim da idem srcem, već mozgom. Nikada na moru nismo bili zajedno. Pitala sam ga, pričali smo: “Ići ćemo kad se steknu uslovi”. Iskompleksirali su me ljudi, šta ja plaćam?! Ispada da plaćam ljubav i onu stvar, a mogu da imam koga hoću. Možda sam ja mazohista, možda volim da se mučim – govorila je Miljana, a onda ju je Slađa pitala šta joj doktori kažu kad im govori o svom odnosu sa Zolom.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Kaže čista korist, manipulacija, pita me kako ne vidim, ja kažem: “Vidim, ali kako da se otkačim?!”. Ja sam bila povređena od strane Ivana Marinkovića. Sad ću da ti kažem, Željko je imao četiri meseca, ja povređena od strane Ivana, omalovažio me, nije hteo da dođe da Željka izvedemo iz bolnice i ja se iznerviram i upišem “NN”. Tog momenta se pojavljuje on i očara me harizmom i ja izgubim pet godina, na šta?! Kada su kamere okrenute, govori mi sve i svašta, ja poludim.

Be the first to comment

Leave a Reply