UNELA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA! Nova takmičarka brutalno kažnjena, produkcija UDARILA PO DŽEPU

Sinoć je na imanju u Šimanovicma pored emisije “Pitanja novinara” održano i vanredno ubacivanje, a  deo rijalitija postala je Tamara Glavonjić, atraktivna tiktokerka.

Kako smo već pisali, Tamara ima 29 godina i veoma je aktivna na društvenoj mreži TikTok, na kojoj broji skoro 600.000 pratilaca.

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Ona je po samom ulasku izazvala lavinu reakcija kod stanara Bele kuće, a tom prilikom ona je prekršila strogo pravilo “Elite“. Svim učesnicima  jasno su predočena pravila rijalitija, kao i ponašanja, te je jedno od glavnih Glavonjićeva odmah po ulasku prekršila. Iznela je informaciju iz spoljnog sveta i dobila kaznu od 10.000 evra.

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Ja sam Tamara, imam 29 godina, iz Hrvatske sam, bavim se Tktokom. Nemam dečka, nemam ljubavnika, muža ni para. Pola ljudi ne poznajem ovde, a pratila sam 00-24 časa. Na primer ovog dečka pored Manuela, Pabla, nisam nikada videla. Ja sam alergična na prljavštinu i na ovo suđe koje vidim, neće mi biti problem da počistim, ali vam neću biti čistačica – rekla je ona kada je ušla u rijaliti.

Be the first to comment

Leave a Reply